به نام خدا...
در این جلسه بازهم اپلیکیشن هایی معرفی شد و تایپ مورد تمرین قرار گرفت..
Linkdin:برنامه ای برای کسب و کار و تجارت که کار برد کمی در ایران دارد..
research gate.net:یک شبکه اجتماعی علمی که برای پژوهشگران_اساتید_دانشمندان و دانشجویان جهت همکاری و پرسش و پاسخ علمی به وجود آمده است.
آی گپ:این شبکه اجتماعی شبیه تلگرام است که در آن امکان عضو شدن،ساختکانال و چت خصوصی را دارد. دارای سرعت بالا و بدونه محدودیت استاز امکانات جالب آن امکان چت گروهی با5000 عضو رادارد که به نظر میرسد که این برنامه بیشتر به درد کار گروهی میخورد.از قابلیت های مهم این شبکه ایرانی امییت بالای آن است که خیلی از تلگرام بیشتر است.از ضعف های آن نداشتن استیکر وتصاویر زمینه ای آن هم بسیار است.
vimeo.com: این سایت شبیه youtube است که برای اشتراگ گذاری ویدیو آمریکایی است که هر کاربر در آن میتواند ویدیو مورد نظر را آپلود کنی.این سایت در سال 2004 توسط لادویک و کلین به وجود آمد و طبق آمار های به دست آمده در سال 2011 شصت پنج م بازدید کننده داشتاما باید بدانید که این سایت در ایران فیلتر است.
just paste.it: این سایت توسط یک لهستانی به وجود آمد که حدود 70 درصد آن عرب هستند.از این سایت برای آپلود متن ها در فرمت های مختلف است که ازاین قابلیت برای اشتراگ گذاری سریع متن است.
Academia:از این سایت برای اشتراگ گذاشتن مقالات پژوهشی است و ماموریت آن سرعت بخشیدن به تحقیقات است.
issuu.com:از قابلیت های مهم این سایت توزیع سریع نشریات وآپلود آن ها میباشد. که این سایت برای کاربران خود امکان آپلود پیش از 2000 هزارنشریات در روز را دارد.
ioT: اینترنت اشیا در واقع یک واژه جدید است که برای اولین بار در سال1999توسط کیون اشتون به وجود آمد و مورد استفاده قرار گرفت..
- ۹۶/۰۳/۰۸